Хороскоп за 25 август, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена

Овен
Ведрото настроение ще ви даде възможност да се устремите напред и да се захванете с всички онези неща, които са били зациклили. Моментът е подходящ за нови начинания, особено ако става дума за творчески проекти, за нови хобита, както и за други странични дейности.

Телец
Очакват ви приятни изненади. Ако искате да направите ремонт вкъщи, имайте предвид, че е време да действате – ще имате нужната енергия и няма да срещате пречки. Дори и да не ви се захваща с мащабно преустройство, направете нещо малко за дома си в неделния ден.

Близнаци
Колкото по-активно общувате и колкото повече нови впечатления трупате, толкова по-добре за вас. Другото положително влияние е, че ще бъдете концентрирани, а това ще помощне на онези от вас, които са се посветили на работата си. Вечерта се отдайте на домашния уют.

Рак
Време е да приключите започнатата работа и да започнете на чисто. Не е добре да гледате назад освен ако това не ви помага да разчиствате непотребното и да си извличате поуки от предишните си действия. Старайте се да живеете в настоящето и не правете дългосрочни прогнози.

Лъв
Планетната енергия ще ви дава сили и смелост да реализирате целите си, но с нужната мекота и харизма. Разчитайте на чара си както в личните, така и в професионалните дела. Обърнете внимание на близките си и ги зарадвайте с нещо.

Дева
Започвате да се качвате на гребена на вълната. В случай че не го направите, бихте могли да натрупате напрежение. Усетите ли, че сте неспокойни и нервни, не стойте на едно място. Разтъпчете се и си организирайте разходка сред природата.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар