Емил Кошлуков стана студент на 53 години (Вижте тук)

Емил Кошлуков стана студент на 53 години (Вижте тук)
3 (60%) 1 vote

Емил Кошлуков отново на студентската скамейка

Емил Кошлуков вярва в максимата, че човек се учи докато е жив. Дори на 53-годишна възраст новоизбраният генерален директор на БНТ няма скрупули да сяда на студентската скамейка с младежи, на които може да бъде баща. Неотдавна новият шеф на телевизията майка записал трето висше образование в Софийския университет, като си избрал екзотичната специалност „Египтология и асириология“.

Някогашният лидер на „Новото време“ е завършил Английската гимназия в Пловдив. В казармата е осъден на 6 години затвор за предизвикване на бунт. Освободен е през 1988 година. През 1989-а година става студент по английска филология в Софийския университет. В периода 1991 – 1996 година пък учи политология в Калифорнийския университет, Санта Барбара, пише pik.bg.

Покрай третото си висше Кошлуков толкова се запалил по египетската култура, че наскоро си подарил екскурзия до страната на фараоните. С кого обаче я е споделил и дали воаяжът е минал под знака на романтиката, наследникът на стола на Коко Каменаров не признава.

През години телевизионерът неколкократно е подчертавал, че в живота му значение имат три жени – майка му, майката на детето му и дъщеря му. Слуховете за аферите му с чувани нечувани манекенки Емил счита за силно преувеличени. Що се отнася до личния му живот, той отбелязва с любов, че с майката на единственото си дете са все още в отлични отношения.

В момента Наталия и щерка му живеят в Америка, където бившата му жена има крупен бизнес, който върти заедно със сестра си. Всяка година Кошлуков отскачал поне за месец при двете си най-любими същества.

Ученическа любов

За любовната си афера с красивата Наталия той споделя, че е започнала още в ученическите им години. С нея били съученици още в първи клас. До седми учили заедно, но после той сменил училището. Когато попаднал в затвора, Наталия изпъкнала сред всичките му обожателки, защото започнала редовно да му пише писма.

Емил Кошлуков стана студент на 53 години сн. Фейсбук

Емил Кошлуков стана студент на 53 години сн. Фейсбук

Така всичко тръгнало от приятелство. А по-късно се превърнало и в любов. Не след дълго се родила щерка им Алис. Но двамата никога не са имали официален брак. „Може би пропуснахме момента, а може и да предстои“, отговаря двусмислено Кошлуков на въпроса дали се вижда като младоженец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар