Мегз говори за несъвършенствата си (Вижте какво разкри дизайнерката)

Гласувайте за статията

Според Мегз „красотата не е симетрия“

Миглена Каканашева – Мегз говори за несъвършенствата си. Дизайнерката призна, че преправя снимките, които пуска в социалната мрежа Инстаграм, както правят и много други жени, за да изглеждат идеално. Според нея обаче това не е правилно и тя се опитва да се отърве от този вреден навик.

„Красотата не е симетрия. И всеки в инстаграм, който се опитва да ви го внуши чрез съвършените си снимки, използва програми за едитване, за да докара този ефект. Гарантирам ви, защото дори пластичната хирургия не е достатъчно силна, за да вкара телата ни в тази рамка на идеалност.

Ние просто не сме съвършени. И всеки със сигурност би едитнал нещо във визията, поведението, емоцията или живота си като цяло. Но това поправяне, за съжаление, може да стане толкова бързо само в снимките. В истинския живот несъвършенството или може да е повод за комплекси и лъжливост, или стимул за развитие и приемане. От нас зависи.

Напоследък работя много върху чувството си за себеодобрение и странно, вече ми е някак тъпо, даже малко странно, да си едитвам формите. А съм го правила години наред. Просто все едно съм носила някакви странни очила и сега ги свалих.

Много ми се иска този пост да ви накара да се замислите – какво в тялото или живота си най-често „едитвате“/представяте различно от истината в момента за пред другите/? И защо? Предприемете мерки за подобряването му. Сериозно или го приемете, или го махнете, или го поправете. Ще бъдете изумени колко бързо ще свалите „очилата на неодобрението“ и колко различно ще изглежда живота ви, ако използвате тази техника редовно“, пише Мегз в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Мегз спира да обработва снимките си в социалните мрежи сн. Инстаграм

Мегз спира да обработва снимките си в социалните мрежи сн. Инстаграм

А в следващия си пост дизайнерката обещава да спре да обработва снимките си с различни програми и да качва реални кадри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мегз говори за несъвършенствата си (Вижте какво разкри дизайнерката)”

  1. А.Димов

    авг. 25. 2019

    Селска пуздра.

Добавете коментар