Свекърът на Джена с таен обет

Свекърът на Джена с таен обет
5 (100%) 2 votes

Свекърът на Джена дал обет преди години

Свекърът на Джена дал обет преди години. Това е причината всяка година той да дарява хиляди левове на чудотворната бачковска икона на Света Богородица, пише „България днес“.

Атанас Стоев дал обет още преди 4 десетилетия, че всяка година ще свири в Бачково. Спечелените средства ще дарява за запазване на светинята. Той категорично отказва да разкрие каква е причината за даденото от него обещание. Но хора от обкръжението му споделят, че преди години или е бил спасен от тежък грях, или той, или някой от семейството му е преборил тежко заболяване.

На всички е известно, че свекърът на Джена е вярващ. Но едва сега става публично достояние благородната му постъпка.

И тази години той удържа на думата си. Създателят на „Канарите“ имаше изява в Бачково. Спечелените средства отново бяха дарени на светата обител.

В навечерието на Голяма Богородица той представи най-новата песен на „Канарите“. Видеото към песента „Севдице, Невяно“ е заснето в двора на Бачковския манастир.

Стоев поясни, че има вдъхновение за тази песен. Тя е посветена на семейна приятелка, която работи като аптекарка в Несебър и е олицетворение на истинската жена. Той допълни, че песента е адресирана не само към нейното име, но и към нейната душевност, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар