Антония Петрова зарадва сина си с нова луксозна придобивка (Вижте какво му подари миската)

Гласувайте за статията

Антония Петрова глези сина си като принц

Антония Петрова зарадва сина си Благовест, който скоро ще навърши седем месеца, с нова луксозна придобивка. Миската сама се похвали в социалните мрежи със скъпата покупка. Антония сподели, че малчуганът вече е горд собственик на първото си „Ферари“.

„Първото Ferrari на Best Batinkov! С пожелание цял живот да има още много спортни, червени кабриолети!“, написа Петрова в социалната мрежа Инстаграм към качените кадри на Благовест в новото му луксозно столче за кола с марка „Ферари“. Въпросното столче се продава на пазара за 340 евро или приблизително 660 лева, пише trud.bg.

На споделените от Антония кадри на малчугана той се усмихва и по всичко личи, че харесва подаръка от мама и тате, в който ще пътува на следващите си екскурзии заедно с тях. Факт е, че откакто се е родил Благовест, миската предпочита да го води навсякъде със себе си. Още от малък малчуганът обикаля България, а и Европа заедно с родителите си.

Антония и съпругът й Ивайло Батинков вече показаха на първородната си рожба някои от забележителностите на България. Г-жа Батинкова разбира се, увековечи тези моменти с много снимки. Така 7-месечният Благовест ще може да си ги припомни, когато порасне.

Антония често споделя кадри с малчугана в социалните мрежи, а от тях се вижда, че той е одрал кожата на майка си. Мъникът е наследил сините очи на Антония, както и русите й коси. Сладката усмивка на Благовест пък може да разтопи и най-закоравялото сърце.

Антония Петрова глези сина си със столче за кола за 660 лева сн. Инстграм

Антония Петрова глези сина си със столче за кола за 660 лева сн. Инстграм

Само преди дни г-жа Батинкова се похвали, че синът й вече се изправя на крака и крепейки се за мебелите, се опитва да направи първите си крачки. По всичко личи, че Благовест се развива много по-бързо от връстниците си и съвсем скоро може би ще зарадва родителите си с първи самостоятелни крачки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар