Любимата на Веселин Маринов в съдебна драма

Гласувайте за статията

Скандалната Веселина – любимата на Веселин Маринов, в съдебна драма

Съдът се произнесе за децата на любимата на Веселин Маринов – Веселина. Скандалната бивша сервитьорка от Добрич е майка на син и дъщеря. Баща на децата е предишният й мъж, когото тя напусна, за да изживее страстна любовна авантюра с известния изпълнител.

С бащата на децата си, който е известен добрички бизнесмен, Веселина не успяла да постигна консенсус относно попечителството им. Така се стигнало до съдебна битка.

Делото било спечелено от бащата, който твърдял, че добричлийката не се грижи добре за общите им наследници.

Съдът постановил, че тя ще има право определени дни да вижда децата си и да ги взима при себе си. Но дори и по време на срещите си с тях, тя отново се посвещавала цялото си време и внимание на своя възлюбен Веселин Маринов.

Последната подобна сцена се разиграла в Поморие, където изпълнителят отпразнувал рождения си ден. На партито присъствали най-близките му, в това число и Веселина. Тя пристигнала заедно със 7-годишния си син, тъй като същия ден малкият трябвало да бъде при нея.

Тържеството обаче продължило до зори и през цялото време малчуганът бил в неподходяща за неговата възраст обстановка – кънтяща музика, алкохол и цигарен дим, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар