Половинката на Чочо Попйорданов се промени до неузнаваемост

Половинката на Чочо Попйорданов се промени до неузнаваемост
5 (100%) 1 vote

Любимата на покойния Чочо Попйорданов се промени до неузнаваемост

Половинката на покойния Чочо Попйорданов е  неузнаваема, след като промени драстично визията си. Освен, че е отслабнала, Даниела Мирчева е заложила и на нова прическа. Тя е боядисала косата си в цвят от русата гама, узна HotArena.

По време на пътуването си до Париж, тя показа новата си прическа. Даниела замина с осиновената си дъщеря Катя. Заедно с тях е и сестра й Албена, нейния син и младата актриса Василена Винченцо, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Даниела успя да сбъдне една от най-големите мечти на дъщеря си – да й подари посещение в парка „Дисниленд“, допълва изданието.

Както вече стана ясно, съдът се произнесе с окончателно решение за осиновената й дъщеря. Малката Даниела ще остане с фамилното име на майка си. Тя няма да носи името на Чочо Попйорданов. Момиченцето бе осиновено дни преди смъртта на актьора.

Дълго социалните отказваха на Даниела и Чочо осиновяването на дете заради проблемите с алкохола, които имаше покойният актьор.

Дни преди трагедията социалните разрешиха осиновяването на малката Катя. Но Чочо не успя да я припознае. Той живееше с майка й на семейния начала. Тъй като двамата нямаха брак, след смъртта му Катя няма да вземе неговото име, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар