Излезе наяве тайна от личния живот на Ани Салич

Гласувайте за статията

Излезе наяве тайна от миналото на Ани Салич

Животът на Ани Салич е белязан от два развода, научи HotArena. Единствено най-близките на водещата знаят, че преди да стане законна съпруга на сърбина Бранко, тя е била омъжена за друг мъж.

Разкритието за тайния брак на телевизионерката потвърждават и нейни колеги, които си спомнят времената в началото на кариерата й. Тогава Салич носеше фамилията Златанова. По онова време тя била едва на 25 и не искала личният й живот да стане публично достояние.

За първия й съпруг се знае единствено, че е строителен предприемач с големи възможности. Бракът им не продължил дълго, тъй катоамбициозната журналистка не искала да бъде домакиня, а да гради кариера в телевизията.

Покрай работата в телевизията тя се среща с втория си съпруг,който е  баща на двете й деца. По онова време Бранко бил технически директор на телевизията. Двамата сключват брак през 1998 година. Почти 20 години след това се разделят.

Въпреки, че не е потвърдила официално новината за развода си, Ани Салич побърза да си върне моминската фамилия Валеова. На зрителите тя е по-известна с фамилното име на втория си съпруг.

В мрежата тя споделя, че е необвързана. За 50-годишния си юбилей  новинарката си пожела нова любов, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар