Сашка Васева разкри истината за пенсията си

Гласувайте за статията

Появи се слух, че Сашка Васева ще получава космическа пенсия

Пълна измислица се оказаха слуховете, че Сашка Васева ще получава 1700 евро германска пенсия. Изпълнителката, чийто съпруг има немско гражданство, не само няма да получава обезщетение в подобен размер, но и вероятно ще остане без пенсия, научи HotArena.

„Пълна лъжа е, че ще получавам 1700 евро пенсия. Не само няма да получавам пари от Германия, но по всяка вероятност ще остана и без пенсия от България. Зложелателите ми могат да са спокойни и да си отдъхнат”, заяви изпълнителката от Дупница в отговор на слуховете за нея.

Разкри, че отказала да получи немско гражданство поради патриотични подбуди.

„Истината е, че отдавна можех да съм получила немско гражданство. Но отказах. Сега няма как да взема пари от Германия. Аз съм преди всичко голям патриот и за нищо на света не бих се отрекла от българското си гражданство. Само съпругът ми е гражданин на Германия, а аз съм чужденка“, споделя Сашка Васева.

Певицата, която вече стана на 52 години, споделя че не мисли да се пенсионира. Тя е приела идеята, че може да не получи пенсия и вече се е примирила с това, че ще има съдба като на много от колегите си.

„Не е необходимо да изпреварвам времето и да се тревожа отсега за пенсията си”, споделя още певицата, пише Хот арена, цитирайки „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар