Седмичен хороскоп за 24-30 август – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Задаващата се седмица ще бъде много приятна за вас откъм забавления и пътувания. Добре ще е да сте малко по-внимателни с покупките и с харченето, защото желанието ви да си доставите удоволствие или да придобиете нещо екстравагантно може да ви създаде парични проблеми в бъдеще. Потушете стари финансови тежести и задължения.

Скорпион
В края на август ще е уместно да предприемете промяна, свързана с работата, с професионалната ви реализация или с някаква творческа изява. Помислете какво развитие бихте искали да постигнете в тези сфери, а после потърсете възможности, за да осъществите желанията си. Моментът е подходящ за започване на ново начало.

Стрелец
Астрологичните влияния ще са много благоприятни за вашия знак през идната седмица. Това ще ви даде възможност да постигнете развитие в областта, към която е насочено влиянието ви в момента. Бихте могли успешно да довършите започнатите дела, да стартирате нови проекти, а някои начинания, които са били в застой, ще се раздвижат, без да полагате кой знае какви усилия.

Козирог
Планетните влияния ще ви предразполагат към приятни занимания и удоволствия, а не към работа. Не че в професионален план няма да ви върви – напротив, там всичко ще е леко, най-вече ако ви харесва онова, с което се занимавате. В случай че не се чувствате добре обаче, запитайте се дали всекидневието ви не е изпълнено с прекалено много задължения.

Водолей
Сега щастието може да ви се усмихне в любовта и в партньорствата. Обвързаните представители на знака ще се радват на хармония и сближаване, на повече романтика и на внимание. Ако в миналото с любимия човек сте имали разногласия помежду си или сте били по-дистанцирани, сега близостта ви може да се върне.

Риби
Краят на последния летен месец в годината ще е благодатен за онези от вас, които са творчески настроени, защото акцентът ще пада върху талантите ви. Ако се изявявате на сцена, занимавате се с изкуство или използвате въображение в работата си, чудесно – ще имате отлични възможности да се разгърнете и да се чувствате удовлетворени. Тези, които се занимават с нещо по-прозаично, също ще имат успехи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар