Горещ слух: Енджи Касабие е бременна?!

Горещ слух: Енджи Касабие е бременна?!
5 (100%) 1 vote

Енджи Касабие отново е бременна

От месец Енджи Касабие е в България заедно със съпруга си. За последователите на красивата ливанка не остана незабелязан фактът, че фигура на стройната красавица е наедряла значително.

Това едва ли се дължи на преяждане на храна. Единственото обяснение за качените килограми на диетоложката е, че тя е бременна, пише Хот арена.

До момента тя е споделя за две свои бременности. Но за съжаление и двете са приключили трагично.

При първата си бременност тя очаквала близнаци. Но в шестия месец настъпили усложнения, застрашаващи живота й. Лекарите били принудени да извадят бебетата преждевременно, пише Хот арена.

След този трагичен случай, диетоложката заченала отново. Но и този път развръзката била трагична. И втората бременност на Енджи Касабие приключила със спонтанен аборт.

Въпреки преживяното, тя не губи оптимизма си. Енджи е убедена, че един ден отново ще стане майка. Вероятно моментът ще настъпи много скоро, тъй като като красавицата отново е бременна и по нищо не личи да има здравословни проблеми, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Ако слуховете за бременността на диетоложката се окажат истина, тя  най-вероятно тя е заченала у нас. Тя не крие, че приема България като родна страна, допълва електронното издание, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар