Седмичен хороскоп за 24-30 август – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Овен
Ключовата дума за идната седмица е „радост“ – сигурно е, че забавления и поводи за хубави емоции няма да ви липсват. Ако през изминалите дни сте били по-напрегнати, попадали сте в повече конфликти или здравето ви е било разклатено, през дадения период ще се почувствате значително по-добре и ще добиете ведро настроение.

Телец
Няма да е във ваша полза да стоите на едно място и да бездействате, защото пред вас ще се откриват възможности, които е добре да бъдат оползотворени. Очаква се акцентът през следващата седмица да падне върху домашните и семейните дела – при тях ще има положителен развой на събитията и реализация на планове и намерения.

Близнаци
През идната седмица се очаква да сте в приповдигнато настроение, което ще предавате и на околните. Всекидневието ви ще бъде доста интересно – поводи за срещи и забавления няма да липсват. Ако искате да сте в синхрон с планетните влияния и да се възползвате максимално от тях, през периода пътувайте по-често, срещайте се с хора и учете нови неща.

Рак
Много от вас ще успеят да си отдъхнат от някои проблеми, които досега не са им давали мира. Възможно е нещата да се наредят сами или най-накрая да стигнете до решение, което ви е убягвало. Както и да се развият събитията, знайте, че моментът е подходящ да престанете да въртите старата плоча отново и отново и да довършите започнатат си работа.

Лъв
Седмицата се очертава да е силна и успешна за вас, така че запретвайте ръкави и действайте. Макар традиционно летният сезон да е смятан за почивен и по-лежерен, точно за вас даденият период ще е пълен с възможности да извършите положителна промяна и да се радвате на професионални постижения. Не е добре да ги изпускате! Ще имате подкрепа от планетното влияние.

Дева
По-активната част от седмицата за вас ще е втората половина. Ето защо до сряда спокойно можете да го давата по-лежерно. След това планетните влияния ще ви предразполагат към по-висока активност. Бездействието едва ли ще ви се отразява добре. Ще усетите прилив на енергия и желание да се заемете със задачи и проекти, които сте изоставили.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар