Ивайла Бакалова се върна окончателно в България

Ивайла Бакалова се върна окончателно в България
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова се отказа от живота в Дубай

Ивайла Бакалова заряза Дубай. Миската се върна в родината и заряза лъскавия живот в емирствата. Засега тя страни от светлините на прожекторите и предпочита да не набива на очи, научи HotArena.

Преди 5 години варненката замина за Дубай. Тя се установи там, привлечена от лъскавия живот. Но въпреки това сърцето я теглеше към родината.

Ивайла Бакалова се уреди на работа на висока позиция в известна фирма за продажба на имоти. Миската изкарвала достатъчно, за да издържа семейството си. Но въпреки, че била заобиколена от много интересни хора, тя се чувствала самотна, тъй като най-близките хора не били до нея.

Нейната сестра близначка Божидара  живее в чужбина и двете комуникират основно по телефона.

Майка им често пътувала до Дубай, заради внучката си Рая. Но това не успявало да запълни празнотата, която Бакалова усещала в сърцето си. Тя отрича, че в  Дубай е живяла в разкош, въпреки финансовата подкрепа, която получава от бащата на дъщеря си – Румен Гайтански.

Варненката споделя, че е успявала да покрива разходите си, благодарение на работата си, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

„В Дубай животът е изключително скъп и ако не работиш здраво няма как да си платиш сметките“, споделя Бакалова, която е категорична, че предпочита живота в родината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар