Алекс Петканова тренира с малкия Габриел

Алекс Петканова тренира с малкия Габриел
5 (100%) 1 vote

Алекс Петканова не се отделя от малкия Габриел

Жената на Лудия репортер –  Алекс Богданска за пореден път успя да развесели почитателите си в социалната мрежа. Тя пусна весело клипче, на което показва как тренира. Тренировката на Алекс е в двора на къщата й.

Но най-забавното е, че тя не използва сина си Габриел вместо щанги или гири. Красавицата е качила наследника на врата си и минава с него няколко пъти из двора. Зад кадър е бащата на Габриел –  Даниел Петканов, който не спира да залива социалните мрежи със снимки и видеа на жена си и техния малък син, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Часове след като се появи на бял свят, малкият Габриел се сдоби със собствен профил в социалната мрежа. Родителите му побързаха да му направят профил и с това си спечелиха гнева на потребителите в мрежата. Някои от тях приеха това като комерсиална постъпка и обвиниха младите родители в безотговорност. Но нито Алекс, нито Даниел приеха сериозно тези коментари. И двамата не спират да качват снимки и клипове с малкия Даниел, който часове след раждането си се превърна в най-известното бебе у нас.

Откакто Алекс стана майка, тя разреди значително светските си изяви. Красавицата не крие, че иска още едно дете и се надява много скоро мечтата й да се сбъдне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар