Тифани Тръмп вдига сватба? (Щерката на Доналд запозна майка си с родителите на гаджето си)

Гласувайте за статията

Нова сватба в семейство Тръмп, Тифани Тръмп се омъжва

Тифани Тръмп съвсем скоро ще е първата булка, която ще излезе от Белия дом. И то още по време на мандата на баща си. Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп и актрисата Марла Мейпълс се очаква да се омъжи за гаджето си, при това доста скоро.

Тифани, която е сгодена за милиардера Майкъл Боулос бе засечена на семейна разходка с двамата из зоопарка в Ню Йорк. Компания им правеха още две жени и малко момиченце, очевидно много близки до двойката.

По-късно стана ясно, че една от жените е майката на Майкъл — Сара Фадул и сестра му Софи. По всичко изглежда, че двете семейства са си организирали опознавателна среща и нещата между влюбените са сериозни.

Бащата на Майкъл е ливанският бизнесмен Масад Боулос, който сподели снимка на семейството. Чичо му Фарес също сподели кадри, както и емоционално послание по повод семейната среща. А снимка от пикника на семейството бе споделена от самата Марла Мейпълс, която многозначително написа, че са „като истинско семейство“.

Тифани и Майкъл поддържат до голяма степен връзка от разстояние. Дъщерята на Тръмп учи в университета в Ню Йорк, докато гаджето й работи в лондонското Сити. Двойката обаче почти всеки уикенд е заедно, а по думите на Марла Мейпълс, те са направо готови за брак и семейство.

Влюбените са практически неразделни от началото на лятото. Тифани дори заведе мъжа си в Лондон, когато имаше среща с кралското семейство. Единствено за официалните приеми дъщерята на Тръмп остана без половинката си, тъй като не е член на фамилията.

Майкъл обаче бе представен на президента още миналата година, а през пролетта се заговори, че дори се е оженил тайно за Тифани в Белград.

Тифани Тръмп готова за брак, запозна родителите си с тези на гаджето сн. Инстаграм

Тифани Тръмп готова за брак, запозна родителите си с тези на гаджето сн. Инстаграм

Междувременно прави впечатление, че президентската наследница е започнала да слабее. И вече не е така пълна, както преди няколко седмици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар