Брад Пит остава смразен със сина си (Отказа да присъства на изпращането на Мадокс)

Гласувайте за статията

Брад Пит остава смразен със сина си, не иска да има нищо общо с него

Анджелина Джоли едва не се разплака на летището, докато изпращаше сина си Мадокс в колеж. Съпругът й Брад Пит обаче нямаше такъв проблем, тъй като изобщо не присъства на срещата им.

Актьорът продължава да е смразен със сина си и не желае да има нищо общо с него. Както е известно, именно заради Мадокс двамата с Анджелина се разделиха преди две години.

На изпращането на младежа в Южна Корея, Анджелина дойде сама. Актрисата се разплака и призна, че това е най-тъжният ден в живота й. „Оставям го сам! Това наистина е тежък момент за мен“, каза още звездата.

Анджи допълва, че е направо съкрушена от преживяването, но сдържа сълзите си, макар и на ръба. Въпреки това тя е щастлива, че наследникът й ще има възможност да бъде самостоятелен и да получи образование в Южна Корея, както сам пожела.

Мадокс е най-големият син на семейството и дори се говори, че помага на Анджелина в работата й с филмовата компания. Момчето даже имаше куража да се възпротиви на баща си по отношение на кавгите му с Анджелина.

По едно време дори се твърдеше, че ако Брад и Анджелина не успеят да се разберат за децата, попечителството може да бъде дадено на най-големият им син.

Актьорите се изясниха по отношение на наследниците си, но Мадокс не прости на баща си. Нито за развода, нито за отношението му към майка му, или към него самия.

Въпреки това Брад се гордее с успехите на сина си, както и с достойното му представяне в чужбина. Пит държи децата му да получат добро образование и не жали средства за това.

Изпращането на Мадокс - без Брад Пит сн. Инстаграм

Изпращането на Мадокс – без Брад Пит сн. Инстаграм

И двамата с Анджи са категорични, че искат да осигурят най-доброто обучение на наследниците си. И очевидно успяват.

 

View this post on Instagram

 

🆕📸 #AngelinaJolie and Maddox at Yonsei University Songdo.

A post shared by Angelina Jolie 👑💎 (@angeltresjolie) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар