Обвиниха Анджелина Джоли, че пести от децата си (Вижте странните й методи на възпитание)

Гласувайте за статията

Актрисата учи децата си да ценят парите със спартански мерки

Анджелина Джоли бе обвинена, че пести от децата си. Оказа се , че известната актриса и режисьорка облича наследниците си от магазини за дрехи втора употреба.

Снимка: newformat.info

Този факт предизвика недоволството на обществеността пише изданието Chronicle.info. Според източник на американското издание Джоли налага доста строги мерки за да възпитава момчетата и момичетата. Според нея методът на обличане с дрехи втора ръка ще им помогне да се научат как да ценя парите. И макар да е звезда тя рядко им купува скъпи неща.

Никога не си позволява да ги глези разточително и шестте й деца имат само най-необходимите дрехи и вещи. Говори се още, че е пестелива дори към храната им. Тя ги храни не с кулинарни изкушения. А с готови и замразени храни, които се приготвят бързо. С което може да навреди на здравето им.

Според източникът на списанието подобни драконовски методи на възпитание се възприемат негативно. Особено от дъщерите й Захара и Шайло. Двете момичета се сприятелиха с актрисата Мили Боби Браун, а тя винаги изглежда модерна и в отличен стил. В сравнение с нея хората забелязват, че децата на Анджелина Джоли винаги ходят облечени в едни и същи дрехи,, предават от newformat.info.

Говори се още, че актрисата позволява на наследниците си да пийват вино, да стоят до късно както и да гледат някои непозволени неща за възрастта им. Но фона на това да пести от дрехите им и от храната  възпитанието й изглежда доста неадекватно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар