Софи Маринова с огромен белег след побой от Гринго (Снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова не спира да защитава Гринго

Всички приятели на Софи Маринова са шокирани, че тя отново се върна при Гринго, след като той веднъж я острига до голо, два пъти троши ръцете й и десетки пъти я пребиваше. Те се питат защо Софи отново е с него.

Софка разказвала пред приятелки, че Гринго наистина е садист, но след побой на нея много й харесвал сексът с него, разкриха източници, близки до ромската перла. Поп фолк изпълнителката била фенка на грубия секс, а Гринго бил майстор в тази работа.

Тя стоически издържала на побоищата, като най-тежко е пострадала след концерт в Брюксел. Агресивният мачо така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Костите й били надробени и операцията била неизбежна. Певицата дори не криела големите и грозни белези. Най-големият от тях бил 18 см, започвал от лакътя и стигал до китката й, пише „Уикенд“.

Въпреки сериозните драми след развода, жалбите в полицията заради цирковете, които Гринго правел по време на участията на певицата от ревност, Софка прибра бившия си съпруг отново вкъщи. Така двамата станаха рекордьори по краткотраен брак, развод и нова грандиозна сватба. И всичко това в рамките само на една година.

Феновете на Маринова не одобриха решението й да прибере бившия си съпруг отново у дома и избухнаха с гневни коментари по неин адрес. „Следващия път да ти счупи главата, а не ръката, че да ти дойде акъла и да не си с този боклук“, изпаднаха в крайност някои от тях, предават от hotarena.net.

Софка обаче е категорична, че с Гринго се обичат. Тя не обръща внимание на коментарите на почитателите си, които се опитват да я предупредят, че от събирането й с Гринго нищо хубаво няма да излезе.

Софи Маринова с огромен белег след побой от Гринго сн. Инстаграм

Софи Маринова с огромен белег след побой от Гринго сн. Инстаграм

И като че ли напук на феновете си, певицата качва почти всеки ден по една снимка с Гринго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар