Братът на Макколи Кълкин проговори за миналото им с Джако (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Макколи Кълкин и брат му Кийран – жертви на Джако или просто добри приятели?

Покойният Майкъл Джексън неведнъж е обвиняван, че насилва деца, като тази история продължава да се носи дори и след смъртта му. Собствената му съпруга Лиса Мари Пресли се кани да хвърли светлина по въпроса. Същото правят и Макколи Кълкин и брат му.

Малцина знаят, че звездата от „Сам вкъщи“ е бил чест гост на Джако в имението „Невърленд“ като малък. С него редовно е бил и брат му Кийрън. Самият Джако споделя, че тримата редовно споделят едно легло, но твърди, че отношенията им са като между братя. И смята контактът с тях за напълно нормален.

„Ние често спяхме тримата така. Аз, Макколи от единия край, Кийрън от другия. Като братя“, споделя в интервю за Мартин Башир по повод документален филм за живота си, през 2003. И споделя, че е спал така с „много деца“.

В интервю за „Гардиън“, актьорът от „The Succession“ споделя, че няма какво особено да каже по въпроса. „Аз нямам тренинга на медиите да говоря по противоречиви теми“, уклончиво коментира той. И допълва.

„Досега се изговориха достатъчно много неща, които нараниха много хора. Единственото, което аз мога да кажа, е, че не мога да кажа нищо. А причината за това е, че думите ми не биха били полезни за никого.

За мен ситуацията има две страни и аз не мога да съм полезен за нито една от тях. Всичко, което кажа, може само да нарани някого, а вече има достатъчно наранени от тази ситуация. Има достатъчно пострадали заради това. Аз не мога да помогна, само ще нараня още хора“, завършва той.

Братът на Макколи Кълкин проговори за връзката им с Джако сн. Интернет

Братът на Макколи Кълкин проговори за връзката им с Джако сн. Интернет

Братята Кълкин бяха сред най-близките приятели на Джако през 90-те години. Но никой от тях не коментира имало ли е насилствени контакти от страна на певеца, докато са били деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар