Райна и Валери Тюлеков сложиха край на връзката си (Подробности)

Гласувайте за статията

Райна отново е сама след жестоко скарване с Валери Тюлеков

Райна и Валери Тюлеков сложиха край на връзката си с бурен скандал. Поп фолк изпълнителката и нейният любим, които за около година обиколиха любимите дестинации на певицата и демонстрираха абсолютна физическа и духовна близост, се скарали жестоко. Скандалът завършил в полицията, където двамата продължили с взаимните обиди.

Тюлеков взел телефона на Райна, както и ключовете от колата й след шумната разпра. Поп фолк изпълнителката го наклеветила в полицията и там словесният екшън продължил, пише struma.com. Взаимните обвинения между Райна и Валери били срамни и позорни.

Веднага след скандала Тюлеков и поп фолк изпълнителката махната всичките си снимки от социалната мрежа Инстаграм, свидетелстващи за пламенната им любов. Припомняме, че двамата бяха гаджета от около година, в която сякаш връзката им бе безоблачна. Безброй пътешествия, романтични жестове и мили думи и изведнъж брутална кавга, която сложи край на всичко хубаво между тях. Из Сандански се шушука, че ревност е причината за раздялата на Райна и Валери, предават от hotarena.net.

Откакто започна връзка с Валери Тюлеков, поп фолк изпълнителката често качваше общи снимки с него в официалните си профили в социалните мрежи. Докато бяха на Малдивите, певицата затрупа профила си в Инстаграм с кадри оттам, на които присъства и Тюлеков.

Прави впечатление обаче, че след близо едномесечната им почивка на Малдивите, това се е променило. Откакто са се върнали от красивото кътче, Райна не е качила нито една снимка с Валери.

Райна и Валери Тюлеков сложиха край на връзката си със шумен скандал сн. Инстаграм

Райна и Валери Тюлеков сложиха край на връзката си със шумен скандал сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката сподели в мрежата много кадри от почивката си в Гърция, както и от разходка в Пирин, но на тях Тюлеков не присъства. На почивката си в Гърция Райна бе заедно с брат си Огнян. Пирин пък певицата посети с приятели.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🧿 #travel #2019 #traveling #loveit #relax #mountain #pirin #fresh #morning #me #dog #mood #high #cute #view #lovely #lovelyday 🌺

Публикация, споделена от 🧿 RAINA 🧿 (@raina_terziyska) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар