Като сестри! Катрин Зита Джоунс и дъщеря й на корица на списание (Вижте колко си приличат)

Гласувайте за статията

Дъщерята на актрисата е одрала кожата й, двете са като сестри

49-годишната Катрин Зита Джоунс се снима за испанската версия на списанието Vanity Fair заедно с красивата си 16-годишна дъщеря Карис.

Феновете на холивудската звезда бяха възхитени и изпаднаха във възторг, отбелязвайки, че двете дами си приличат като сестри. Даже някои стигнаха по-далеч като ги обявиха за близначки. Сходството на майка и дъщеря бе подчертано от сходните им тоалети.

Катрин Зита Джоунс и Карис на корицата на Vanity Fair
Снимка: Инстаграм

Катрин блести в бяла блуза, маслинов блейзер и панталон на Fendi. Карис е със косюм в същия нюанс. Актрисата често се появява на публични събития в компанията на дъщеря си. Заедно са чести гости на модни ревюта на най-различни места по света.

Катрин Зита Джоунс и Карис
Снимка: Инстаграм

Преди време Карис разкри в интервю за Town & Country, че модата заема много важно място в живота й тъй като майка й е модна икона. Девойката призна, че често рови в гардероба на Катрин.

В холивудското семейство на Катрин Зита Джон и нейният съпруг Майкъл Дъглас има и още един син. Младежът се казва Дилън Дъглас и е на 19 години. Миналата година бе абитуриент и продължи образованието си в Браун университет. Който е смятан за един от най-престижните частни образователни институции зад Океана, предават от fakty.ua.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар