Любовницата на Веско Маринов с отнети родителски права (Повече за скандала)

Гласувайте за статията

Гаджето на трубадура остана без децата си, варненския съд ги присъди на баща им

Веска на Веско Маринов загуби родителските си права. А причината е повече от ясна. Блондинката не давала добър пример на наследниците си и затова няма да се грижи за тях.

Майката ги мъкнела навсякъде със себе си по задимените заведения и не си давала сметка, че така рискува здравето им. Бившата келнерка от Добрич напълно се сринала след решението на съда, а и още повече защото голямата й дъщеря не искала нито да я чуе, нито да я види.

Снимка: Хотнюз

Двете деца ще бъдат отглеждани от татко си, реши съдията. Тя ще има право на срещи с тях само два пъти месечно, пише Телеграф. А както споменахме вече дъщеря й не иска я вижда.

Момичето било крайно разочаровано от родителката си заради нейното поведение. А като една грижовна майка вместо да си вземе поука от случващото се Веска все повече губела и доверието на по-малкия си син. Момчето, което за кратко било при майка си обиколило голям брой кръчми. Където участия имал певецът. А любимата му не пропускала да е плътно до него, предават от hotnews.bg.

Бащата на децата обаче се грижел за тях и ги глезел така, че да не усетят липсата на мама. Доказал го в съда и затова магистратите признали, че е по-добре наследниците му да са при него. Отколкото при палавата добричлийка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар