Хороскоп за 23 август, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Петък е тежък от емоционално естество, възможна е неприятна промяна в интимен план. В повечето случаи засяга любовните отношения. В този смисъл изпъква интересен факт. Може да се появи нов обект на вашето внимание. Не бъдете небрежни към нещо важно, което трябва да свършите.

Скорпион
Денят се характеризира с делови шанс. По професионална линия бихте могли да промените към добро бюджета си. Внимавайте обаче при общуването си с околните! Склонни сте да допускате грешки, да развалите отношенията си с колеги, приятели или близки хора. Проявете известна деликатност.

Стрелец
За много Стрелци петък се свързва с подготовка за път. В повечето случаи е задграничен. Освен това се очертават доста ангажименти днес. Съществено място в програмата им заемат обществените контакти. Ще се радват на полезно и навременно съдействие от страна на приятелите.

Козирог
Планетните аспекти фиксират благоприятна промяна в делата, но не става дума за лесни постижения. Шансът ви за успех днес е в сътрудничеството с други хора. Ще ви върви в съдружен бизнес. Ще имате финансови придобивки чрез съдействие на близка жена. Предвижда се сполука или уреждане на битови въпроси.

Водолей
Денят обещава серия от хубави събития – звездите подчертават важна промяна в живота ви. Дори да прекратите интимна връзка, скоро ще се радвате на щастливо развитие в това отношение. Трансформациите, които се извършват сега, са с позитивно значение за вас.

Риби
За вас петък е доста напрегнат. Освен многото ангажименти днес може да ви изненада и професионална промяна. По принцип изглежда благоприятна, но на първо време не е изключено да ви коства някои трудности. Действайте в унисон с колегите, общата работа ще даде желаните резултати. На някои от вас предстои важно запознанство.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар