Хороскоп за 23 август, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Очертава се тежък ден, но със съдействие от страна на приятел бихте могли да осъществите свой замисъл и да свършите важна работа. Особено ползотворна е намесата на близка жена. Хармония и хубава промяна се установява вкъщи. По отношение на пари обаче сте застрашени от грешки и загуби.

Телец
И при вас приятелите са със специално значение за благополучието ви днес. Срещите с тях носят изгодни оферти, протекции, емоционална пълнота. Откриват се прекрасни възможности за разрешаване на проблеми от домашно или семейно естество.

Близнаци
Петък е подходящ за справяне с лични дела. В това отношение ще се радвате на щастливо стечение на обстоятелствата. Звездите очертават хубава промяна в кръга на общуването. На работното си място обаче сте затрупани със задачи. Внимавайте да не допускате грешки там.

Рак
И за вас днес възникват много ангажименти и работа и това вероятно доста ще ви изнерви. Бъдете внимателни и старателно избягвайте допускането на грешки. Имате прекрасни възможности за осъществяване на желаната финансова промяна. Изглежда за това ще помогне и влиятелен мъж.

Лъв
Не се впускайте в солови акции днес – предразположени сте към неправилни действия и гафове. Нервите ви са силно разклатени, не взимайте прибързани решения. Благоприятно значение за делата ви имат контактите. Съществена е ролята на близка жена или приятелка.

Дева
Надали ще намерите време за почивка днес. Предстои ви много работа, но имате прекрасни условия за справяне с изява на способностите. За мнозина от вас от съществено значение е сътрудничеството с приятел. Очертават се и материални придобивки.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар