Бруклин Бекъм заряза Хана Крос (Всичко за раздялата)

Гласувайте за статията

Влюбените са сложили край на връзката си след поредица от скандали

Бруклин Бекъм изглежда се е разделил с приятелката си модела Хана Крос. До този извод стигнаха последователите на двойката в социалната мрежа. На същото мнение са и журналистите, които научиха за проблемите на влюбените от техни близки.

В момента Бруклин почива с цялото си семейство в Италия. Но Хана не е с него. Виждайки последните публикации в Инстаграм моделката също е на лятна почивка, но в Монако.

Преди двойката бе неразделна и присъстваше заедно на всички семейни събития на фамилия Бекъм.Така, че отсъствието на Хана изглежда много подозрително.

Бруклин Бекъм със сестра си в Италия
Снимка; Инстаграм

Един от последователите й написа към една от снимките й от Монако: „Разбрахме че с Бруклин не сте заедно”, на което тя не отговори.

Хана Крос в Монако
Снимка: Инстаграм

От известно време нито Бруклин, нито Хана публикуват съвместни кадри. От месец юли те не се отбелязват и в публикациите си. Повече от месец членовете на семейството игнорират снимките на Крос и Инстаграм. А феновете подозират, че гаджетата са се разделили след осем месеца романтика.

В медиите преди време се писа, че родителите на младия Бекъм са сериозно разтревожени от връзката му с Хана. Говореше се, че баща му Дейвид го предупредил да стои далеч от нея. Загрижените близки не одобрявали скандалите, които си спретват сина им и приятелката му.

Да припомним, че последната им кавга бе публична в Кан. Тя избухнала на вечеря в ресторант когато след няколко чаши вино започнали да се обиждат, а Хана даже се нахвърлила на Бруклин. Което предизвикало охраната да се намеси, предават от www.spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар