Райна на планина с новия си приятел (Вижте тук)

Райна на планина с новия си приятел (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Райна показа нов приятел

Райна на планина с новия си приятел. Горещите летни дни отведоха поп фолк изпълнителката в Пирин. Красивата местност Попина лъка над Сандански и хижа Беговица като с магнит привлякоха певицата. Заедно с приятели, тя си подари няколко прохладни дни в планината, а до нея неизменно бе нейният нов приятел.

Немската овчарка Фера се оказа много интелигентна и точно изпълняваше всяка команда, която Райна й подаваше. И ако си мислите, че това е новият домашен любимец на изпълнителката на хита „Една на милион“, това не е така, защото Фера е кучето на нейния брат Огнян.

„Винаги с удоволствие се качвам в местността Попина лъка, защото Пирин за мен е най-истински. Всичко тук ме зарежда с много енергия, дава ми самочувствие и ме прави повече българка“, не крие Райна, пише planeta.tv.

През лятото, когато няма концерти, поп фолк изпълнителката предпочита да бъде в родния си Сандански, защото климатът е уникален, а плажовете на Гърция са съвсем близо.

Гърция

Райна, разбира се, не пропусна да ги посети и да се събере тен. А заедно с нея беше й брат й Огнян, който показа божествено тяло на плажа. Поп фолк изпълнителката качи много кадри от почивката си в Гърция в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, за да зарадва своите фенове в социалната мрежа, които винаги чакат с нетърпение поредните красиви снимки от почивката на любимката си.

На тях Райна показа перфектно тяло, а към споделените кадри получи хиляди комплименти за външния си вид от своите почитатели.

Райна показа новия си приятел сн. Инстаграм

Райна показа новия си приятел сн. Инстаграм

Освен на плажа и топлите слънчеви лъчи в Гърция, поп фолк изпълнителката отдъхва почти месец на Малдивите заедно със своя любим мъж Валери Тюлеков. Оттам Райна също сподели много красиви кадри, с които зарадва феновете си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🧿 #beach #Brother #sun #hot #greece #summer #Saturday #mood #morning #beautiful #2019 #traveling #weekend #me

Публикация, споделена от 🧿 RAINA 🧿 (@raina_terziyska) на

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар