Меган Маркъл стана обект на шеги („Костюмари“ вдига рейтинг с името на херцогинята)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл – от актриса  в сериал до кралска особа

Преди да стане жената до принц Хари, Меган Маркъл беше просто Рейчъл Зейн от сериала „Костюмари“. А след като стана жената до принц Хари, тя смени ролята си в сериала с тази на херцогиня на Съсекс, която се оказа доста по-трудна за нея.

Последният епизод с нейно участие беше през 2018-та година. Телевизионната продукция обаче продължи да съществува за още един сезон дори и без Меган. В една от сериите на „Костюмари“ обаче сценаристите решиха да ни припомнят за любимата на много зрители Рейчъл, която от актриса стана кралска особа.

В един от последните епизоди на екранният съпруг на Меган – Майк Рос, е попитан от друга героиня как върви живота на Рейчъл. „Ако ти кажа колко добре, вероятно няма да повярваш“, е отговорът, който получава от него.

Тази реплика дори бе използвана за реклама на новия епизод от сериала в официалния профил на „Костюмари“ в Туитър със закачката „Оказва се, че Рейчъл се справя наистина добре“, пише „Independent“.

Ясно е, че от продукцията се опитват да повишат рейтинга си, правейки връзки и препратки с днешната роля на Меган Маркъл като член на кралското семейство. И в това, според феновете на херцогинята на Съсекс, няма нищо лошо. Все пак именно сериалът е този, който направи Маркъл популярна, предават от lifestyle.bg.

От "Костюмари" напомниха за Меган Маркъл и новата й роля на херцогиня сн. Инстаграм/ sussexroyal

От „Костюмари“ напомниха за Меган Маркъл и новата й роля на херцогиня сн. Инстаграм/ sussexroyal

Междувременно Меган пусна първото си стори в официалния им профил с Хари в Инстаграм. От него се вижда как херцогинята на Съсекс подготвя проекта си за създаване на нова модна линия офис облекло. Печалбата от продажбата на облеклото ще бъде дарена на „Smart Works“, която предоставя услуги на безработни жени.  Инициативата на Меган Маркъл има за цел да подпомогне социално слаби жени да се облекат добре за интервю за работа. Колекцията на херцогинята ще бъде осъществена с помощта на различни известни модни брандове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар