Слави Трифонов пази палатите си с охрана, във врата му дишат 7 дебеловрати (Снимки)

Гласувайте за статията

Никой не може да доближи палата на Слави в Бояна, мутри охраняват забранения периметър

Слави Трифонов е собственик на няколко баровски имота. Едно от именията му се намира е в Бояна. Баровският палат е на една от централните улици. До него обаче може да се стигне единствено по частен път и пиле не може да прехвръкне незабелязано от там.

Снимка: Хотарена

Сложена е специална бариера с портиер в кабинка. До нея стои черно возило със затъмнени стъкла. А вътре бдят няколко охранителя да не би някой неочакван гост да влезе там.

Снимка: ХотАрена

Не става ясно от кого се пази Слави. Той уж се прави  на народен трибун, а се пази от народната любов. Баровецът пътува винаги с брониран джип и седем дебеловрати момчета му дишат във врата, пише ХотАрена.

Снимка: ХотАрена

Скъпарският му имот в Бояна е строен по специален проект и се разпростира на 1119 квадратни метра. Отвън сградата наистина е луксозна, а от вътре се говори, че  луксът е невиждан.

Гологлавия шоумен има и друг палат в пернишкия квартал на богатите „Делта хил”. В него също има басейн, джакузита, както и частен киносалон.

Наскоро стана ясно, че Трифонов продава топмезонета си на софийския бул. България з 2,6 милиона лева. До жилището се стига със собствен асансьор. Вътре е изградена римска камина. Новият собственик може д се поглези и с джакузи за 6 човека както и да тренира във фитнес, предават от „Ретро“.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар