Папараци щракнаха Наталия Гуркова без грим (ФОТО)

Гласувайте за статията

Вижте Наталия Гуркова в папарашко фото, на което е без грим

Наталия Гуркова набляга на фрешове и готова храна, видяха папараци които я щракнаха в близост до дома й в столицата, пише Хот арена, позовавайки се „България днес“. Бившата миска пазарува прясно изцеден сок и топла супа от заведение, намиращо се в непосредствена близост до нейния апартамент в столицата.

След трагичната загуба на съпруга си Джордже, тя преустанови изявите си по светски събития. Но дори и до кварталния магазин отскача с рокля и професионално направена прическа.

Впечатление прави, че като повечето знаменитости в ежедневието си, тя не залага на грим. Но за сметка на това в профилите си в социалните мрежи публикува единствено фотоси, на които е с грим. Там тя винаги е силно гримирана и набляга най-вече на грима на очите, които държи винаги да бъдат доста добре подчертани.

Но за разлика от другите родни знаменитости, които правят всичко възможно да не бъдат разпознати навън и не излизат без тъмни очила, Наталия Гуркова не прикрива нищо от натуралната си красота. Впечатление прави, че дори в слънчево време тя не крие негримираното си лице с тъмни очила. Красавицата не се притеснява да излиза навън без грим и по всичко личи, че няма комплекси от визията си, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар