Оперираха Стефан Данаилов (Последни новини за състоянието му)

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов е опериран успешно, вече се възстановява

Големият български актьор и бивш министър на културата Стефан Данаилов е опериран успешно. Културният деец се възстановява след счупване на тазобедрената става и след като претърпя сериозна операция за нейната смяна. По негово настояване и предвид възрастта му, култовият актьор бе опериран в Бургас.

Специално за операцията в морския град пристигна професор Андрей Йотов с екипа си. Лично той ръководи операцията на актьора и ще следи за възстановяването му.

„Операцията протече както я планирахме. Не е имало никакви инциденти, както в анестезиологично, така и от хирургично естество. Стефан Данаилов я понесе добре. Чисто по човешки бих могъл да кажа, че всичко мина гладко“, заяви проф. Йотов, началник на Клиника по ортопедия и травматология в София, съобщават от „24 часа“.

Данаилов бе приет по спешност в „Бургасмед“ след като претърпя падане на терасата на дома си в Приморско. Големият актьор обаче ще се възстанови напълно и дори остава засега в Бургас. Лекарите успокоиха, че е контактен, говорили са с него и е бил в пълно съзнание след интервенцията. Засега той остава в интензивното отделение, където ще бъде под наблюдение.

Ламбо и близките му ще останат в Бургас и докато трае рехабилитацията на актьора. Или поне първите процедури от нея. След това той ще се прибере в дома си в София, където ще вероятно ще пребивава докато окончателно се възстанови.

Цялото семейство на актьора го подкрепя и благодари за подкрепата от страна на лекарските екипи. Почитателите на големия културен деец също.

 

Голяма част от тях обаче желаят не само пълно възстановяване, но се надяват и всички други пациенти, които са в ситуацията на Ламбо, или имат нужда от лекарска помощ, да получат същата качествена грижа и подкрепа, които медиците оказаха на актьора.

Оперираха успешно Стефан Данаилов сн. Уикипедия

Оперираха успешно Стефан Данаилов сн. Уикипедия

А ние желаем на  Стефан Данаилов пълно възстановяване след операцията и да се завърне в най-скоро време на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар