Кейт и Уилям засрамиха Меган и Хари (+ Реакцията на херцогинята)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям засрамиха Меган и Хари след скандала със самолетите

Кейт и Уилям успяха да засрамят Меган и Хари, без да кажат и една дума. Бъдещият крал и семейството му бяха забелязани да пътуват с нискобюджетен полет до Шотландия, където са на посещение при кралицата в Балморал. Интересното е, че никой от пътниците не е подозирал, че кралското семейство е в самолета. Те били видени доста бързо да излизат, като Уилям сам е носел багажа на фамилията, а Кейт е държала в ръце малкия Луи.

Семейството даде пример за това, как се държат кралските особи, при това без нито един коментар във връзка със ситуацията с Меган и Хари. Само преди дни херцозите на Съсекс бяха попилени, че проявяват лицемерие, тъй като се правят на еколози, а се държат като звезди е харчат стотици хиляди за частни полети. А и замърсяват околната следа.

За разлика от тях Кейт и Уилям избраха да летят до Шотландия с нискобюджетна авиокомпания, при това без никой да разбере. Дори пътниците не видели височайшите пасажери. Семейството било незабавно изведено и съвсем случайно един от пътуващите ги видял и заснел. По-късно разказал, че само няколко места пред него е седяла майката на херцогинята — Карол Мидълтън.

„Никой не разбра, че са на борда. Всичко се случи много дискретно и много тихо“, съобщава той, цитират от  „Дейли Мейл“.

„Не можем да коментираме какво правят херцозите в свободното си време. Нито пък в ежедневието им“, гласи официалната позиция на двореца Кенсингтън. Но Меган не си замълча след това.

Кейт и Уилям засрамиха Меган и Хари сн  Дейли Мейл

Кейт и Уилям засрамиха Меган и Хари сн Дейли Мейл

Реакцията на херцогинята, предадена от нейни приближени е, че тя е много над „обществени дискусии за някакви си полети“. И е „твърде заета с благотворителните проекти, над които работи“, за да се интересува от критиките по свой адрес. Меган заявила също така, че „има големи планове“, които не включват подобни „дребнотемия“. И дори жестът на Кейт и Уилям не я накара да се осъзнае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар