Мариана Векилска отмаря на яхта с тайнствен мъж (СНИМКИ)

Мариана Векилска отмаря на яхта с тайнствен мъж (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Мариана Векилска се наслаждава на екзотиката на гръцките острови в компанията на тайнствен мъж

Бившата тв водеща Мариана Векилска отмаря в компанията на тайнствения си любовник. Тя прекарва последния летен месец край морския бряг. Векилска от седмица обикаля екзотичните гръцки острови с катамаран, който управлява лично нейния любим.

Интересна подробност е, че на морското пътешествие тя е в компанията и на сина си Момчил. Наследникът й живее с нейния бивш съпруг Симеон, с когото тя се раздели преди почти 3 години.

Но той се съгласил да пусне детето с нея, защото откакто тя е в Брюксел, прекарва по-малко време с Момчил.

Преди месеци Симеон направи шокиращи разкрития за краха на брака си с Мариана. Той сподели, че наследникът му задава въпроси, на които му е трудно да отговаря.

След раздялата му с Векилска се наложило той да бъде и майка, и баща, като едновременно с това трябва да балансира между работата и дома.

Симеон дори потърсил подкрепа от терапевт, за да се избави от паническите кризи, които започнал да получава след преживяната драма.

Бившата тв водеща отдавна е продължила живота си, докато Симеон все още е категоричен, че в живота му няма място за друга жена, тъй като не иска да наранява сина си, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар