Принцът на Бруней показа „обикновения“ си живот (Вижте колко е „скромен“ най-богатия наследник на планетата)

0

Принцът на Бруней се хвали, че живее „обикновен живот“

Принцът на Бруней показа „обикновения си живот“. Принц Абдул Матен редовно радва последователите си в Инстаграм със снимки от „скромното“ си ежедневие. Кралската особа твърди, че има съвсем „нормален и обикновен“ живот, но явно не познава истинските ограничения, в които живеят истински обикновените хора.

Малко се знае за азиатското княжество Бруней, което се намира на остров Борнео. Преди десетилетия се носеха легенди за харемите на владетеля и брат му, за дворците от злато и за бляскавия живот на местните жители. Днес много от тези митове са развенчани, а самото кралство е потънало в пълна мъгла и много малко информация се изнася извън него. Наистина, правителството на „другата Северна Корея“, както на шега понякога наричат Бруней, залага на сериозна цензура по отношение на свободата на словото и информираността на гражданите, но това не пречи на принц Матен редовно да споделя снимки в социалните мрежи, пише tocka.com.mk.

26-годишния наследник не спира да се хвали с „обикновения си живот“. Матен е един от петимата синове на султан Хасан ал Бокиа. Той има още седем сестри и лично състояние, чиято стойност се пази в тайна. Знае се, че султанът притежава богатство в размер на над 20 милиарда долара, а животът на децата му не е лишен от лукс. „Обикновеният“ живот на Матен включва яхти, частни самолети, игри с диви животни и лична охрана от десетки гардове. Принцът обаче се описва като „земен човек, който не обича да се хвали с богатството на семейството си. И повече се интересува от обикновения си живот и времето със семейството и приятелите“.

Принцът на Бруней показа "скромния" си живот сн. Инстаграм
Принцът на Бруней показа „скромния“ си живот сн. Инстаграм

На снимките, които самият той обаче споделя, нищо не изглежда обикновено. От личния зоопарк с диви животни, до частните вили, яхти и дворци, животът на Матен е като от 1001 нощи. Единственото, което му липсва, е някоя арабска принцеса.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.