Хороскоп за 22 август, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
За вас денят се характеризира с нов поглед върху обстоятелствата, взаимоотношенията и въобще върху нещата от живота. Ще се почувствате обнадеждени и ще имате приятни изживявания. Главното е да пазите вежливо поведение и сдържаност. Изразете по някакъв начин уважение към началството, защото ще ви бъде от полза.

Скорпион
Застрашени сте от конфликти, внимавайте да не влошите отношенията си с близки, приятели или колеги. Мислите ви не са достатъчно изяснени, вярата ви в собствените сили – много слаба. Някой от вашия кръг ще ви протегне ръка за помощ. Опитайте се да се заемете с нещо ново.

Стрелец
Четвъртък е благоприятен в материален аспект, очертават се придобивки. Някои от вас имат шанс да си върнат имущество, което вероятно е наследствено. Но не е излишна повече предпазливост, особено в любовните дела. Възприемайте хладнокръвно това, което става, иначе може да се окажете в неприятно положение.

Козирог
Промяна в обстоятелствата около вас ще ви откаже от досегашните планове и вероятно ще предприемете съвсем нова посока. Чувствате се обнадеждени и вдъхновени за постигане на нови високи идеали. Ще отчетете успех в работата си и ще се радвате на добро развитие в личен план.

Водолей
Много емоции се преплитат у вас, сложно е да се определи дали денят ви ще бъде добър, или лош. Всичко е във ваши ръце. Необходимо е да направите избор, да вземете решение, от което изцяло зависи по-нататъшното ви развитие. Обстоятелствата са такива, че преобръщат хода на събитията.

Риби
Доверявайте се на себе си, но не отричайте и хармоничните отношения с околните. Дори умишлено да ви предизвикват, не влизайте в конфликти. Бъдете по-великодушни към другите. Не бива да нервничите, че събитията се развиват точно така, а не иначе. В противен случай ще претърпите поражение на работното място.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар