Хороскоп за 22 август, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

Потиснати сте, но звездните аспекти са добри и ви даряват с късмет. Откриват се благоприятни възможности да се справите с проблем и да се поуспокоите. Единственото условие е да избягвате конфликти и да действате в съдружие с някого или чрез посредник. Ще се зарадвате от едно съобщение.

 

Телец

Хубав ден за работата ви, но в личен план не сте предпазени от неприятности. Нищо чудно да бъдете силно засегнати и разочаровани от човек, на когото сте се доверили. Иначе ще ви върви при осъществяване на програмата си, но в много случаи ще се наложи да действате бързо. Възможно е запознанство с интересен човек.

 

Близнаци

Четвъртък е ведър и радостен, особено за дамския състав на знака. Изпъкват хубави събития и добро развитие на обстоятелствата както в лично, така и в делово отношение. Желателно е обаче да контролирате емоциите си и да не давате прекалено голям израз на темперамента си. Добре е да бъдете и по-толерантни в контактите.

 

Рак

Денят не е особено ангажиран за вас, но забавянето и отсрочването на някои задачи не ви успокоява. От една страна се примирявате със ситуацията и се настройвате за почивка, но от друга – изглеждате нервни и припрени. Внимавайте да не попаднете в комплицирано положение при общуването си с околните. Бъдете по-деликатни.

 

Лъв

Четвъртък е тежък в емоционално отношение. Възможни са конфликти. Ще ви притеснява чувството за ограничаване на индивидуалността. Имате обаче достатъчно сили да преодолеете положението, ако овладявате себе си. Избягвайте всякакви сблъсъци и се отдайте на работата си.

 

Дева

Разчитайте на връзките си днес, но не пренебрегвайте и интуицията си. Вътрешното чувство ще ви води в правилната посока, но имате и прекрасни приятели, които ще действат, за да осъществите намеренията си и да постигнете желания успех. При някои от вас ще се наложат консултации по професионални въпроси.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар