Нострадамус с ужасяващо пророчество за края на света (Идва ли апокалипсис на 30 август?)

Гласувайте за статията

Пророкът вещае гибел на планетата Земя на 30 август тази година

Пророкът Нострадамус е предрекъл, че края на света ще настъпи на 30 август 2019 г. Това разкриват специалисти, които внимателно разчитат написаното от френския ясновидец.

Те са на мнение, че в своите четиристишия пророкът ясно говори за настъпващи катаклизми на Земята и с това предвещава скорошна гибел на човечеството и цивилизацията.

Снимка: Блиц

Изследователите казват, че Ностадамус е написал как планетата ни ще загине когато Глиган и Леопард се срещнат на третия месец на Слънцето на Марсово поле. Взирайки се в слънцето Леопардът ще забележи да кръжи Орел в близост до Слънцето. Според техните тълкувания това ще се случи на 30 август когато най-голямата звезда ще спре да грее.

Специалистите разкриват още, че леопард и глиган символизират природни бедствия и катастрофи. А когато Слънцето влезе в съзвездието Лъв на планетата ни ще се случат страховити катаклизми.

Заради последвалите катастрофални промени полюсите на Земята ще се променят и магнитното поле ще изчезне. Високата температура ще предизвика изпаряване на водата, ще се активират вулканите и ще се завихрят невиждани урагани. Тогава ще загине всичко живо, предават от Блиц.

Заради подобни пророчества през минали години, които не се сбъднаха, днес хората са много скептично настроени за идването на края на света. Така, че нищо не ни остава да видим какво ще се случи на сакралната дата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар