Лакомия до шия: Поредна секира за туристите по родното Черноморие (ФОТО)

Лакомия до шия: Поредна секира за туристите по родното Черноморие (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Поредна секира за туристите по родното Черноморие

Туристи по родното Черноморие пропищяха от поредната наглост на ресторантьори. Столичани станаха жертва на наглостта и алчността на кръчма в село Крапец, което се намира на 15 километра от границата ни с Румъния. Курортът е разположен 10 км северно от Шабла и привлича туристи с дивите си плажове. Това е причината семейство от София да посети малкия курорт. Но след преживяно, едва ли ще се върнат отново там.

Те сигнализират в редакцията на TrafficNews за преживяването си в кръчма на морето.

„Седнахме в единственото заведение на плажа, което не изглеждаше никак добре. Поръчахме си цаца, пържени картофи и бира. Рибата беше затоплена на микровълнова печка, картофите – безвкусни, а бирата – топла“, споделя потресеният турист.

Той поискал сол, но се оказало, че заведението не разполага със солници, а предала сол в пакетчета. Но голямата изненада дошла със сметката. Обяд за двама във въпросната кръчма излиза 34 лв. Порция сафрид в заведението се предлага за 12 лв, а един сандвич струва 10 лв.

Поредната изненада за туристите се оказала начислената такса в размер на 1 лв за зареждане на мобилен телефон.

„Приемат ни за ходещи банкомати“, коментират възмутени туристи.

Потърпевшият столичанин споделя, че тоалетната на кръчмата също била в окаяно състояние – без вода, без сапун и хартия. Но за сметка на това и за ползването й се плаща 1 лв.

Именно ниското качество на предлаганата услуга, лошата хигиена и високите цени отблъскват туристите по родното Черноморие и те предпочитат почивка в Гърция, където цените са много по-високи, но качеството на услугата е на изключително високо ниво, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар