Меган Маркъл остана без придворни (Нае майка си, никой не иска да работи с нея)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл не само остана без служители, но и без придворни

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл остана без придворни, без персонал, а както е тръгнало и без подкрепата на кралското семейство. Съпругата на принц Хари смени три асистентки за една година, които обаче напуснаха. След като и последната й съветничка се оттегли, Меган назначи майка си на тази длъжност. Не е ясно дали Дория ще издържи на темпото на дъщеря си, но щастливата баба вече е у дома и помага на младоженците в грижите за първородния им син Арчи.

Меган смени и пет бавачки, като по съвет на майка си оставила три, от които една вече е освободена. Херцогинята обаче остана без двор.

За разлика от Кейт и Уилям, които имат широк кръг от приятели, /повечето и с важни икономически или обществени постове/, Меган и Хари се оказват във все по-голяма изолация. И ако не са звездите от Холивуд, ще останат напълно сами.

Но което е по-важно – останаха без двор.

Никой не иска да работи с Меган Маркъл, всички я ненавиждат, но това не е всичко. Херцогинята смени три кралски съветника, които се отказаха да работят с нея. Темпото й и режимът й на работа се оказаха твърде натоварени за който и да е друг. Ясно е, че Меган е пълна с енергия и ентусиазъм, но очевидно изискванията й са твърде високи дори за съветничката на кралицата.

Майката на Меган Маркъл й става съветник  в двора сн. You Tube

Майката на Меган Маркъл й става съветник в двора сн. You Tube

Двамата с Хари стават все по-непопулярни, най-вече заради критичните си изказвания и твърде луксозния си начин на живот. Вече се заговори за желанието на Меган да се върне в Америка, а вероятно и в Холивуд. По всичко изглежда, че една такава промяна би се приела добре от цялото семейство. Още повече, че двамата изглеждат твърдо решени да не се съобразяват с порядките на британското висше общество.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар