Окончателно! Майли и Лиъм се развеждат! (Актьорът подаде официална молба за развод)

Окончателно! Майли и Лиъм се развеждат! (Актьорът подаде официална молба за развод)
5 (100%) 1 vote

Майли и Лиъм се развеждат, актьорът подаде молба за развод

Майли и Лиъм се развеждат. Актьорът подаде молба за развод и даде да се разбере, че не смята да се помирява със съпругата си. Само седем месеца след сватбата, двамата са готови да сложат край на брака си. А въпроса „Защо“, няма еднозначен отговор.

И въпреки декларациите на съпругата му, която заяви, че иска да спаси брака им, 11 дни след като обяви раздялата си с певицата, актьорът подаде молба за развод.

Спекулациите около разрива им не спират, но официално, Майли и Лиъм се разделят заради „непримирими различия“. Поне това е посочено в документите, които актьорът е подал в съда, съобщават от TMZ. Светският таблоид информира още, че близките на австралиеца са го притиснали много сериозно да сложи край на брака си. Малко известен факт е, че на сватбата на Майли и Лиъм не присъства никой от неговото семейство. Всъщност, единствено родителите на певицата позираха за сватбените портрети на младоженците.

По всичко изглежда, че актьорът е взел решение да се раздели с актрисата и наистина да послуша близките си. За това говори и фактът, че Лиъм се е преместил от общото жилище, в което живееше с Майли. Конкретният повод за раздяла не е ясен. Факт е само, че говорителят на актрисата пусна първи новината, че Хана Монтана се развежда с мъжа си. По-късно Майли заяви, че е настоявала да ходят на семейна терапия, но съпругът й отказал. Лиъм пък каза, че пожелава на Майли само любов и щастие в живота и по-нататък.

Майли и Лиъм сложиха край на брака си окончателно сн. You Tube

Майли и Лиъм сложиха край на брака си окончателно сн. You Tube

Официалното разтрогване на брака им обаче сложи именно той като подаде документи за развод в съда. Двамата бяха заедно почти 10 години с периодични раздели и събирания. 7 месеца семеен живот обаче се оказаха достатъчни, за да ги откажат завинаги един от друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар