Лиъм Хемсуърт се утешава с австралийка след раздялата с Майли

Гласувайте за статията

Австралийка утешава Лиъм Хемсуърт след раздялата с Майли

Актьорът Лиъм Хемсуърт се утешава в компанията на сънародничката си Изабел Лукас. Двамата са прекарали последните няколко дни заедно, в дома на актьора Крис Хемсуърт

Списанието „Уоманс дей“ разкрива, че Лиъм е при брат си в Байрън Бей, а Изабел се движи в същите среди като тях двамата. Тя е близка с актьора и те прекарали доста време заедно и в размяна на съобщения.

Близък до актьора разкрива, че Лиъм е потърсил подкрепа именно от Изабел. За романтика и дума не може да става в момента, тъй като бракът му е в криза, но със сигурност двамата са близки приятели.

„Лиъм е там, за да вземе решение за брака си. А Изабел е идеалният човек, който да го подкрепи и да му даде съвет. Тя е прекрасен приятел и добър съветник“, казват още приближени до двамата.

Изабел е била на екскурзия в Европа, когато чува за развода на Майли и Лиъм. Преди това била на почивка в Гърция. „Тя се чувстваше ужасно зле за Лиъм, след като научи за разрива им. Непрекъснато му изпращаше съобщения, за да го окуражи“, разкриват приятели на двойката. След връщането си у дома, Изабел е посетила актьора и двамата прекарали няколко дни заедно. Интересното е, че тя е бивше гадже на брат му Крис Хемсуърт в периода между 2005 и 2008 година. Въпреки това съпругата му Елза Патаки няма нищо против приятелството му с бившата му любима.

Австралийка утешава Лиъм Хемсуърт след раздялата с Майли сн. Инстаграм

Австралийка утешава Лиъм Хемсуърт след раздялата с Майли сн. Инстаграм

Междувременно Майли е категорична, че не иска развод и не желае да се раздели с мъжа си. Не такова е отношението на семейството му, което държи двамата да сложат край на връзката си. И дори наричат певицата „отровна“ за живота на Лиъм, като я винят, че го е унижавала и обиждала. И дори го е докарала до зависимост към наркотици и алкохол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар