Кичка Бодурова направи нещо невероятно

Кичка Бодурова направи нещо невероятно
4 (80%) 1 vote

Постъпката й е достойна за пример

Кичка Бодурова, която понатрупа малко негативи покрай участието си в известно риалити, сега трогна всички с невероятен жест.

Именитата ни певица осинови дете. Естрадната легенда е решила да увеличи семейството си с още един член.
Певицата, която от дълги години живее в САЩ, отдавна мечтае за още едно момиченце. Но се е решила да задейства сложната процедура едва през тази година.

Кичка Бодурова

Постъпката й е достойна за пример

През зимата Кичка подава документи за осиновяване и ето, че преди няколко седмици тя и съпругът й Крис Зарпа са получили правата над момиченце, изоставено от родителите си. Детето е почти на седем, а Кичка го е осиновила от „Дом майка и дете“

Певицата направи няколко бързи концерта у нас, но побърза да се прибере, тъй като учебната година в САЩ започва на 1 септември и трябва да подготви новото попълнение в семейството. Тя не крие, че се е сблъскала с много трудности по време на процеса по осиновяването.

„Имаше много трудности. Не искам да издавам подробности за момиченцето. Когато му дойде времето, тогава.“, категорична е Кичка Бодурова. Звездата има голяма дъщеря Кристи-Жаклин, която няма търпение да се запознае със сестричката си. Въпреки голямата разлика в годините, тя е обещала на майка си, че ще обръща много внимание на детето, пише zajenata.bg, позовавайки се на информация на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар