Памела Андерсън все още носи банския от „Спасители на плажа“ (Какво още разкри актрисата?)

Гласувайте за статията

Памела Андерсън е горд собственик на банския от „Спасители на плажа“

Изминаха вече 22 години, откакто Памела Андерсън за последно облече емблематичния си червен цял бански на снимачната площадка на хитовия сериал от 90-те – „Спасители на плажа“. Но се оказва, че той все още й става.

В интервю, което даде за „The New York Times“, 52-годишният секссимвол разкри, че не само все още се побира в плажното облекло, но и че понякога още го облича, за да изненада мъжете, с които излиза. „Влизам под душа с банския и след това скачам върху половинката си, където и да е в къщата, както съм си мокра“, каза Памела.

Според публикацията в таблоида, тв предаването е било базирано върху дизайна на костюмите, носени от реални спасители в Южна Калифорния. След това всеки бански е бил персонално пригоден към тялото на всяка звезда. „Никога не сме търсили секси ефекта умишлено. Всичко се свеждаше до атлетичността. Така беше случаят и с известния кадър, в който актьорите тичат на забавен каданс“, твърди създателят на поредицата Майкъл Бърк.

Но макар да не е създаден, за да изглежда секси на малкия екран, той определено беше.

„Някои хора ми носят банските си, за да давам автографи на тях и се чудя на големите им размери. Казвам им: „Моят бански костюм беше мъничък. Просто се разтегляше по тялото ми“, каза Андерсън, коментирайки сегашната мода при целите бански.

Почитатели

И въпреки че са минали повече от 2 десетилетия, сериалът все още има много верни почитатели, с изключение на двама… синовете на Памела от Томи Лий – Брандън (23 г.) и Дилън (21 г.), които късно са установили коя всъщност е майка им.

В интервю за „People“ през 2015 година, тя обясни, че момчетата не били наясно с нейната слава. Въпреки че са посещавали снимачната площадка на „Спасители на плажа“ през цялото време. „Те не виждаха колко усилено работих, защото изградих целия си живот около тях – почивките от снимки, за да присъствам на техните футболни мачове, бяха в част от договорите ми“, обяснява актрисата.

Памела Андерсън все още съблазнява мъжете с червения си бански от "Спасители на плажа" сн. Инстаграм

Памела Андерсън все още съблазнява мъжете с червения си бански от „Спасители на плажа“ сн. Инстаграм

Още в първия им ден в сърф-лагер обаче, те научили истината, пише life.dir.bg. „Те се приближиха до мен и ме попитаха: „Мамо, ти ли си Памела Андерсън?“. Потвърдих и те започнаха да ме питат какво означава това и защо хората говорят толкова за мен. После отново ме попитаха дали наистина съм Памела Андерсън“, казва звездата, която тогава просто отговорила с „да“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар