Невероятно! Вижте как изглежда доведената дъщеря на Гала (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двете с Гала поддържат протоколни отношения

Доведената дъщеря на Гала очевидно няма късмета на сестра си Мари, която е доста по-лансирана в семейството.

И докато на Мари, която всички бутат напред, всичко й се поднася на тепсия, то дъщерята от първия брак на бившия мъж на тв водещата – Аня, работи здраво.
Оказа се, че младото момиче заработва по столичните барове, пише „Уикенд“.

Гала

Двете с Гала поддържат протоколни отношения

За разлика от галеницата на съдбата Мари, по-голямата щерка на Константин Будев се е натоварила с няколко професии, които са опитва да упражнява едновременно, за да свързва двата края.

Едно от работните й места било като водеща на шоупрограми в столични барове. За щастие на бащата, това не са забавления със стриптийзьорки и дами със съмнителен морал, а съвсем прилични куиз шоута, на които се явяват нормални хора, за да мерят знания в различни области, след като приключи работното им време.

Аня Будева била момичето, което задава въпросите, коментира отговорите, а на финала обявява победителите за съответната вечер.

Хората я харесвали, защото е красива и духовита. Никой обаче не подозирал, че момичето е доведена дъщеря на звезда като Гала. Самата Аня предпочитала да пази това в тайна, тъй като не искала да я сравняват с бившата й мащеха, нито с нейната дъщеря Мари, която още след абитуриентския бал стана главен редактор на собствен сайт, а към момента се пробва като инфлуенсър и актриса в уеб сериал за тийнейджъри.

За Аня се знае, че е луда глава, която кара огромен мотори и е учила арабистика и международни отношения. Въпреки това обаче решила да се развива в шоубизнеса като своята бивша мащеха. Но късметът все още не й се е усмихнал.

Зад гърба си има няколко изяви като модел, малка роля в сериала „Стъклен дом“ преди години и опит в журналистиката, в който помага майка й. Тъй като обаче й липсва особена подкрепа от страна на влиятелни хора в шоубизнеса, се наложило да търси още изяви, включително по баровете.

Твърди се, че това изобщо не притеснявало момичето. То се забавлявало с работата си и не завиждало на своята по-малка сестра, която получава летящ старт в кариерата. Аня била в прекрасни отношения с Мари, но не и с майка й Гала. Запознати издават, че двете поддържали протоколни отношения, когато се налага, но никога не са били близки, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар