Алена направи много тежко предсказание за Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Тя посочи основната грешка на шоумена с политически амбиции

Топ астрологът Алена разкри какво вещаят звездите по отношение на политическия живот на страната и в частност на Слави Трифонов.

Новият политически сезон изисква непрекъснат анализ и признаване на грешките от политическите партии, което се предопределя от датата на стартиране на парламента. Това се предопределя от Уран в дома на материалната стабилизация, заяви астрологът Алена, която разкри какво вещаят звездите за политиците в ефира на bTV.

Слави Трифонов

Тя посочи основната грешка на шоумена с политически амбиции

За Корнелия Нинова и Валери Симеонов предстои година на ново начало, а в БСП ще има много сериозни проблеми, разкри Алена.

Слави Трифонов със закана към опонентите си на политическия фронт – Слави Трифонов е направил грешка с датата, на която е обявил края на шоуто си и началото на новия си политическия си проект. Алена посочи и грешката му – той е обявил краят на шоуто в последния ден на ретроградния Меркурий.

Другата грешка, която прави шоуменът, впускайки се в политиката, е обявяването на новия му проект на 15 септември, когато се събират три планети, които не позволяват.

София ще остане дясна след местните избори, при които в столицата няма да има изненади. За сметка на това обаче, се очакват не малко сътресения и нови лица около вота в други градове.

Алена разкрива, че ако някоя партия направи сдружение или коалиция с „Гергьовден“, тя се разпада, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар