Андреа: Най-накрая разбрах за кого искам да се омъжа

Гласувайте за статията

Певицата събра очите на силния пол

След като последният месец донесе немалко перипетии на главата на хубавата Андреа, тя очевидно най-сетне е в мир със себе си. Певицата разкри пред всички за кого иска да се омъжи.

Само преди около месец поп фолк изпълнителката сподели в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, че с Кубрат Пулев са сложили край на 12-годишната си връзка.

Андреа

Певицата събра очите на силния пол

Тогава Андреа написа, че се радва на свободата си. Певицата написа също, че е твърде млада за брак.
„Твърде млада съм, за да се омъжвам, и твърде стара, за да играя детински игри – наслаждавам се на необвързания си живот“, написа поп фолк изпълнителката, за да съобщи за радялата с Кубрат Пулев.

Тръгнаха хиляди слухове и предположения какво точно е разделило Андреа и Кобрата, но те така и не разкриха причината за края на връзката си.

Малко след като съобщи, че са сложили край на връзката си, в откровен разговор с феновете, Андреа сподели, че все още няма нова връзка и не мисли скоро да има такава.

Неотдавна обаче попфолк изпълнителката сподели, че е разбрала нещо важно, а именно за кого иска да се омъжи. „Най-накрая разбрах за кого искам да се оженя! За себе си!“, написа Андреа към кадър от Дубай. На него попфолк изпълнителката е в зашеметяваща булчинска рокля и изглежда перфектно. Веднага заваляха комплименти от последователите на Андреа в мрежата.

„Прекрасна!“, „Просто съм в шок!“. „Най-красивата снимка, която съм виждала“, „Най-красивата“, „Великолепна“, „Невероятна“, са една много малка част от комплиментите към поп фолк изпълнителката.

Много бързо снимката на Андреа с булчинската рокля събра хиляди харесвания от последователите й в мрежата. Голяма част от мъжете пък поискаха да са на мястото на младоженеца.

Засега обаче поп фолк изпълнителката не мисли да започва нова връзка. Тя се е отдала на работа и се радва на свободата си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар