Скандални разкрития за Къци Вапцаров

Гласувайте за статията

Шоуменът се борил с тежка зависимост

Скандални разкрития за шоумена от близкото минало – Къци Вапцаров, видяха бял свят.

Оказва се, че Къци Вапцаров е бил принуден да се бори с доста тежка зависимост. Водещият на несъществуващото вече „Супер шоу Невада“ никога не е бил закоравял алкохолик, но е бил на път да се превърне в такъв.

Къци Вапцаров

Шоуменът се борил с тежка зависимост

„Неприятно ми беше да се гледам. Бях почервенял, мазен, потен, надебелял. 75 кг за мен са много, с 10 над нормалните ми. Имах шкембе. Ядях много и пиех много.

Една нощ, беше 2000-та година, бяхме на Златни пясъци. Прибрах се на 5 уискита, погледнах се в огледалото и се погнусих от себе си – в огледалото видях една свиня! Грозна картинка. И си казах – стига!

Жена ми и детето спяха, аз всяка нощ пиех с едни мои приятели музиканти, които имаха един пиано бар там. И бяха такива купони, до 5 часа сутринта – песни, танци и много пиене, разбира се“, признава Къци Вапцаров.

Да спре алкохола се оказало нелека задача. Минава през различни етапи – първо разрежда спиртните напитки с много лед или с ябълков сок. Така минават три години. Лека-полека минава на безалкохолна бира.

„Пиенето е социална дейност, повечето хора пият, за да се приобщят към останалите, защото се чувстват неудобно да кажат, че са на вода и сок, да не им се смеят. Това е същото, като да се срамуваш, че караш евтина кола или имаш обикновен телефон. Аз това вече съм го преживял. Вече не се срамувам да кажа, че имам стар модел телефон, че карам обикновена кола и се обличам семпло. И че не пия в компания. Не се чувствам потиснат от това“, категоричен е Къци Вапцаров, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар