Марая на Мария тръгна на училище (Вижте как певицата изпрати дъщеря си)

Гласувайте за статията

Мария изпрати Марая на училище

Дъщерята на поп фолк изпълнителката Мария тръгна на училище по-рано от приятелчетата си, които посещават обикновени школа. Марая е вече в шести клас на елитното Англо-американско училище в София, където учебната година стартира.

Така, докато останалите българчета ще играят на воля до 15 септември, Марая ще заляга над учебниците. В училището, където учи дъщерята на Мария, учат предимно деца на дипломати и имотни бизнесмени. А таксата е доста сериозна и започва от 23 020 евро на година, пише hotnews.bg.

Парите обаче не притесняват поп фолк изпълнителката. В многобройните си интервюта за различни медии Мария неведнъж е казвала, че за нея най-важно е образованието на дъщеря й, а пари се изкарват. Поп фолк изпълнителката държи Марая да има добро образование, за да може да й гарантира по-добро бъдеще.

Както всяка година, и тази, поп фолк изпълнителката не пропусна да качи снимки и видео от първия учебен ден на дъщеря си. В официалните си профилите в социалните мрежи Мария показа как Марая прекрачва прага на училището.

От качените кадри се вижда, че за първия учебен ден дъщерята на поп фолк изпълнителката е избрала класическа бяла рокля. На гърба си Марая носи черна ученическа раница, която изглежда доста тежка.

Малко преди да започне учебната година Мария беше на родното Черноморие заедно с цялото си семейство. С поп фолк изпълнителката бяха майка й, сестра й и разбира се, Марая. Там Мария съчетаваше успешно работа и почивка. През деня поп фолк изпълнителката се наслаждаваше на топлите слънчеви лъчи, а вечер радваше почитателите си със своите хитове по нощните клубове на родното Черноморие.

Марая на Мария тръгна на училище сн. Инстаграм

Марая на Мария тръгна на училище сн. Инстаграм

Мария не пропусна да рекламира родното море с доста провокативни снимки и видеа, в които набляга на сексапилните си форми на фона на вълните и пясъците.

Марая в шести клас сн. Инстаграм

Марая в шести клас сн. Инстаграм

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@aaschool_bg

Публикация, споделена от M A R I A (@maria_official_bulgaria) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар