Любо Киров смая всички (ФОТО)

0

Певецът се появи в компанията на две дами на плажа

При все, че Любо Киров също е луд почитател на морето, избягва да се появява по родното Черноморие.

Причината за това е, че събира всички погледи към себе си.
Именно поради тази причина, Любо Киров предпочита да плажува в съседна Гърция. За негово огромно съжаление обаче, там също се напълни с българи.

Любо Киров
Певецът се появи в компанията на две дами на плажа

През уикенда Любо Киров се появил на плажовете на Гърция. Той бил забелязан на плажа в Кавала, в компанията на две симпатични момичета. Тримата се завъртели на плажа, след което се настанили на един от плажните барове.

Така и не става ясно кои са дамите, които правели компания на Любо Киров. Според родните туристи обаче, една от тях по всяка вероятност му е гадже.
Така или иначе, тримата изглеждали доста близки приятели. Те се насладили на оснежаващите коктейли, които предлага плажният бар, след което разбира се, се потопили и в морето.

Не може да се каже, че Любо Киров и компанията му, са успели да се скрият от любопитните погледи на сънародниците ни, отдъхващи в южната ни съседка. Факт е, че през това лято българите окупираха всички гръцки плажове.

Факт е, че за сексуалната ориентация на Любо Киров, се е говорило многократно. До ден днешен обаче, той така и не е потвърдил или отрекъл слуховете по негов адрес, така че едва ли някой би се нагърбил с определянето й, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.