Кралски неволи! Кралица Елизабет Втора изритала принц Хари и Меган Маркъл от замъка

Гласувайте за статията

Тя не им оставила друга възможност

Няма никакво съмнение, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, са си навлекли гнева на кралица Елизабет Втора в пълната му палитра.

Причината за това е ремонтът, който направиха на новия си дом – имението „Фрогмор Хаус“.
Запознати издават, че те не са имали никакво желание да се местят във „Фрогмор Хаус“, но са били принудени от Елизабет Втора.

меган

Тя не им оставила друга възможност

Освен това херцозите на Съсекс, са успели да си навлекат гнева и на британците с разхитителния ремонт на новото им жилище.

Припомняме, че той струваше милиони на данъкоплатците. Именно този факт събуди още повече негативни емоции най-вече към Меган Маркъл, за която е известно, че предявява немалко претенции, пише „Уоман.бг“.

Истината обаче може би ще се окаже малко по-различна. Когато разбрали, че очакват бебе, Хари и любимата му се замислили къде биха могли да се отделят, за да отглеждат бъдещия си наследник на спокойствие. Причината за това е, че в двореца Кенсингтън това било трудно постижимо.

Първоначално те се обърнали към кралица Елизабет Втора с молба да се нанесат при нея в замъка Уиндзор, но получили отказ. Принц Хари и Меган Маркъл искали да избегнат големия ремонт на имението Фрогмор, но Елизабет II обаче не им предоставила друга възможност. Причината за отказа ѝ било съображението, че замъкът Уиндзор също не е подходящо място за отглеждането на Арчи, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар