Инцидент с Алисия на магистрала „Тракия“

Гласувайте за статията

За щастие певицата и екипът й, са невредими

Алисия е претърпяла инцидент на магистрала „Тракия“.

Запознати издават, че случката се е разиграла миналия уикенд. Всичко се е случило броени часове преди да излезе на сцената в Доспат, който в три последователни дни празнува 45-години от своето обявяване за град. Въпреки инфарктната ситуация на пътя, Алисия е успяла да пристигне в родопското градче, макар и със закъснение.

алисия

За щастие певицата и екипът й, са невредими

Алисия уточнява, че за трета поредна година общината я покани на градския си празник.

„За тези, които не знаят, обикновено програмата с ангажиментите ми се прави за година напред, сочи тя. За 15 и 16 август, четвъртък и петък, имах планирани две участия – първо в Созопол, а на другата вечер – в Слънчев бряг. Две години отказвах на Доспат. Въпреки огромното разстояние, което трябваше да изминем с моя озвучител за една вечер (Созопол – Доспат, Доспат – Слънчев бряг – общо 822 км. – б.а.), този път реших да приема, за да не обидя хората.

В петък тръгнахме от Созопол за Доспат, но преди Стара Загора претърпяхме авария с колата. Автомобилът започна да се тресе, случи се точно пред една бензиностанция, на която успяхме да отбием. В последствие стана ясно, че причината е голяма повреда на двигателя.

Започнах да въртя телефони и да организирам придвижването си, за да не изложа общината в Доспат…
Но докато осигуря превоз, мина време. Приятел от Пловдив, който има автокъща, ми изпрати кола, с която продължихме пътуването. Така вместо в 22., пристигнахме там в 23 ч. и излязох директно на сцената“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар